Love is in the air

Kent u de Walk of Fame? De Walk of Love is er voor Iedereen!

De Walk of Love is een ode aan de liefde.

Je kunt met een vlag een geliefde eren, of een vlag samen beschrijven en ophangen en zo de liefde vieren. En natuurlijk kun je daar een leuke instagram foto van maken!

Een origineel kado en een bijzondere manier om je gevoel of gedachte kenbaar te maken.

Verras je geliefde, kind, of kinderen, vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma, zuster, dokter, juf, meester of collega met dit waardevolle geschenk!

The story of Love

Op de Boulevard in Kijkduin hebben we in het jaar 2012, met medewerking van de Gemeente Den Haag, de 1e Walk of Love in Nederland gerealiseerd. Een echte liefdespromenade van tegels met lieve boodschappen, liefdesgedichten en huwelijksaanzoeken van mensen zoals jij en ik. Door herstructurering van de Boulevard is deze Walk of Love er helaas niet meer. Nu hebben we de 2e Walk of Love 2021 gerealiseerd naast het Juttersmuseum in Callantsoog. Dit keer met vlaggen waar je iets liefs op kunt schrijven.

De nieuwe Walk of Love in Callantsoog is een kunstproject met vlaggen. Een beetje zoals de Tibetanen ze nu nog steeds gebruiken om hun gebeden naar de goden te sturen. De Walk of Love gebruikt de vlaggen voor het verspreiden van liefde!  Door het wapperen van de vlaggen in de wind geef je jouw liefde of boodschap door.

We hopen in de toekomst nog meer liefdespromenades te kunnen openen, zodat de keuze voor een locatie voor een tegel of vlag op de Walk of Love groter gaat worden. Wilt u ook een Walk of Love bij uw bedrijf of in uw gemeente, neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij?

Wij zijn Angelique en Berend-Jan Challa van Challa Art Studio. Bezoek onze website of kom kijken naar onze collectie in het Jutters en kunst museum in Callantsoog!

Berend-Jan en Angelique Challa

Challa Art Studio